Γνωρίστε μας

Το 1999 ο Χρήστος Σιδηρέλλης μετά την πολυετή του εμπειρία στον τομέα των ναυτιλιακών ειδών και στην αλιεία ίδρυσε την επιχείρηση στην Καβάλα επί της οδού Κουντουριώτου 4, το κατάστημα δηλαδή το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια.
Με βασικές προϋποθέσεις την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας. Αυτό ακριβώς είναι η κινητήριος δύναμη όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας και να ικανοποιούμε την κάθε πιθανή ανάγκη σας.

Sidirellis.gr… η συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος.
Από το 2014 λειτουργεί και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το διαδικτυακό τίτλο sidirellis.gr
Η εμπιστοσύνη για τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση, που μας είχε δείξει η τοπική κοινωνία, επεκτάθηκε πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι, με την ίδια ευχαρίστηση που εξυπηρετούμε κάποιον από κοντά, μπορούμε να εξυπηρετούμε και όλους εσάς, σε κάθε σημείο της Ελλάδας.
Κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να έχετε ένα πλήρως εξοπλισμένο και ασφαλές σκάφος το οποίο θα απολαμβάνετε σε κάθε δραστηριότητα στη θάλασσα.

Έτσι λοιπόν σήμερα, μεταλαμπαδεύοντας ο πατέρας μου την εμπειρία, την αγάπη, τον σεβασμό για τη θάλασσα κι έχοντας τον πάντα δίπλα μου, συνεχίζω την οικογενειακή επιχείρηση με σεβασμό προς εσάς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια.

Άννα Σιδηρέλλη.