Αφαλάτωση: Απαλλαγείτε απ' τα άλατα

Μια από τις κυριότερες και πιο σημαντικές διαδικασίες, που πολλοί από εμάς μπορεί να μην το ξέρουμε και να αγνοούμε την ύπαρξη κατάλληλων υλικών, είναι η αφαλάτωση, δηλαδή ο καθαρισμός των αλάτων, των κινητήρων αλλά και του σκάφους. Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τα άλατα είναι το φρακάρισμα του κυκλώματος της αντλίας νερού (impeller).
Ξεκινώντας λοιπόν να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα αφαλάτωσης θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα τα οποία δεν είχατε φανταστεί καν.
Τα προϊόντα αυτά καθαρίζουν και προστατεύουν οτιδήποτε εκτίθεται στο αλμυρό νερό. Η τακτική χρήση μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των κινητήρων θαλάσσης (εξωλέμβιων, έσω-έξω κλπ).
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και για τον καθαρισμό του σκάφους εξωτερικά, κυρίως σε σκάφη τα οποία δεν μένουν μόνιμα στη θάλασσα και παραμένουν σε τρέιλερ.
Τα αφαλατικά προϊόντα διακρίνονται είτε σε σπρέι αφαλατικά είτε σε σετ με μίξερ.
Τα αφαλατικά σε σπρέι χρησιμοποιούνται ψεκάζοντας απευθείας τις επιφάνειες, όπου υπάρχουν άλατα, και μετά από λίγη ώρα ,ξεβγάζοντας με άφθονο νερό.
Όσο για τα προϊόντα με το μίξερ,η διαδικασία που ακολουθείται είναι πανεύκολη και η χρήση τους είναι απλή: γεμίζετε το μίξερ και, συνδέοντας το από τη μια πλευρά με την παροχή νερού και από την άλλη πλευρά με το άκρο της μηχανής ή τα αυτιά, ξεκινάτε την αφαλάτωση.
Μια διαδικασία τόσο απλή - μια διαδικασία τόσο σωτήρια!

SALT REMOVER Sadira

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.